Vess véget az aggódásnak,

biztosítsd kedvenced boldog, kényelmes és hosszú életét.

A legtöbb allergénmentes kutyatápra átállás eredménytelen. Ennek oka a rosszul megválasztott táp és a félrevezető termékek.

Segítek abban, hogy elsőre megtaláld a kedvenced számára a legjobb tápot és sikeres legyen az új étrend bevezetése.

Gyors és hatékony megoldás

Módszeremmel sikeres lesz a megfelelő táp megtalálása. Minden olyan hibát elkerülünk, ami sikertelenné teheti az átállást a hagyományos tápról az allergénmentes tápra.

Folyamatos támogatás

Minden támogatást megadok annak érdekében, hogy biztos legyen a kedvenced egészséges táplálkozása, kényelmes és boldog élete.

Orvosi tesztekre alapozva

A legfontosabb, hogy nem véletlenszerűen kísérletezünk. Orvosi teszt alapján választjuk ki a legjobb megoldást a kedvenced számára és valóban a megfelelő tápot fogja kapni.

Allergia:
szenvedő kedvenc, aggódó gazdi

Akárcsak az embereknél, sajnos kutyáknál is előfordulhat, hogy különösen nehéz megfelelő táplálékot találni, mivel különböző ételallergiától szenvednek. Ebben az esetben kiemelt figyelmet kell fordítani a megfelelő táp megtalálására, és ezáltal kedvencünk szenvedéseinek megszüntetésére.

A probléma, amit azonnal
komolyan kell venni!
Az étel-allergia esetében nem csak arról van szó, hogy kellemetlenségeket kell elviselnie kutyusnak és gazdinak egyaránt. A kedvencük életének minősége és hossza múlik azon, hogy időben megtaláljuk-e a megfelelő tápot a számára és sikeresen állunk hát a hagyományos étkezésről az allergén mentesre.

Sajnos a legtöbb kísérletezés
az allergénmentes tápokkal kudarcba fullad…

Nem szabad kísérletezni!

Egyre több olyan megoldással találkozhatunk a piacon, amiket amolyan instant, minden allergiára megoldást kínáló „csodaszerként” kínálnak. Ahogyan az embereknél sincs ilyen, úgy a kutyusoknál sem. 22 allergén közül teljesen eltérő kombinációban jelentkezhetnek az allergiás tünetek, melyekre mind-mind egyedi táp nyújt megoldást.

A megfelelő módszerrel rövid úton, biztonságosan és olcsóbban tehetjük újra felhőtlenné kedvencünk és saját életünket is

Csak az orvosi teszt
alapján válassz!

A kísérletezgetés csak rosszabb lehet a kedvencünk számára, ronthat a helyzeten és a gazdi aggodalma is csak fokozatosan növekszik. A kísérletezgetés helyett orvosi vizsgálatra alapozott választás és a váltást biztosító megoldásokkal tudjuk kezelni a problémát.

Kövesd az eredményes
átállás lépéseit!

Megváltoztatni az étkezést nem egyszerű folyamat. A legtöbb próbálkozás azért lesz sikertelen, mert nem teremtik meg azokat a feltételeket, amik szükségesek az átálláshoz:

Segítek a gyors
és biztos átállásban

Az elmúlt években rengeteget foglalkoztam azzal, hogyan tudnék segíteni a gazdiknak abban, hogy megtalálják kedvenceik számára az allergénmentes táplálkozás legjobb módját. Ezen tapasztalataim alapján állítottam össze azt a csomagot, amivel ezt a legjobban tudom támogatni, biztosítva ezzel a kedvenced egészséges, hosszú, gondtalan, boldog életet és számodra az aggódásmentes napokat.

A csomag tartalma:

prémium minőségű, a kutyus allergiájának megfelelő allergénmentes kutyatáp

Ajándék e-book, amelyben minden fontos információt megtalálsz az allergiákról, allergia tesztről és a megfelelő etetésről

egy új, teljesen tiszta,
allergénektől mentes tál

Egy titkos meglepetés, aminek kedvenced garantáltan nagyon fog örülni

Miben tudlak segíteni
ezzel a csomaggal?

Leginkább abban, hogy biztosítva legyen kedvenced egészsége azáltal, hogy a megfelelő tápot fogja kapni.

Mindezt úgy, hogy

Válaszd a nyugalmat, hogy minden együtt töltött percetek felhőtlenül boldog legyen!

Akik már kipróbálták:

Kovács Réka
Tovább olvasom
Nagyon sokat szenvedtünk Happy kutyusommal, állandóan vakarózott és hullott a szőre. A Yourdog kezdőcsomagja segített megtalálni a megoldást, azóta csak a megfelelő hipoallergén tápot rendeljük. Köszönjük!
Orbán Tivadar
Tovább olvasom
Mikor kiderült, hogy a kutyám allergiás, nem tudtam, hogy hol keressek tápot, elvesztem az inforengetegben. Jó, hogy volt egy kis ebook ami segített elindulni az úton.
Szőlősi-Kiss Laura
Tovább olvasom
Nagyon gyors ügyintézés, kedves emberek. Jó hogy kipróbáltam, megszűnt a viszketés. Bruno szereti a tápot, jó látni, hogy végre jól érzi magát.
Weidenburg Angéla
Tovább olvasom
Annyira örülök, hogy rátok találtam!! Végre tudom, hogy mi a különbség a sima tápok és a valóban minőségi, hipoallergén tápok között. Foltival most már csak innen rendelünk!!
Előző
Következő
Nincs kockázat,
garanciát is vállalok!

A célom tényleg az, hogy segítsek. Biztos vagyok benne az eddigi tapasztalataim alapján, hogy tudok neked segíteni, ezért tényleg azt szeretném, hogy ezt a döntést könnyedén meghozhasd. Ha elvégeztetted az allergiatesztet, és az annak megfelelő táp mégsem válik be, nem leszel elégedett azzal, amit kapsz, akkor 100%-ban visszafizetem a csomag árát neked.

2 egyszerű lépésre vagy attól,
hogy kedvenced újra 100%-ban boldog életet élhessen

Online vásárlás

Az oldal alján azonnal
meg tudod vásárolni
a csomagot és
már kezdhetjük is.

Kapcsolatfelvétel

Ezt követően felveszem
veled a kapcsolatot
és nekiállunk
a megoldásnak

Rendeld meg most!

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A NAGY CÉGEK IS
EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a Barion Payment Zrt felel, mely tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi (Engedély száma: H-EN-I-1064/2013). Nem csak Mi választjuk egyébként a Barion-t, hanem más híres nagy vállalatok is mint például: ExtremDigital, DonPepe, Jófogás.hu

100% PÉNZVISSZA
GARANCIA 60 NAPIG

Feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciát adunk Neked, hisz tudjuk jól, hogy amit kapsz tőlünk az tényleg érték. Ha mégsem találod elég jónak, nem fizetsz semmit, visszaküldjük a pénzed. Ennyi.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a hello@yourdog.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.
Share This