Az allergiás
kedvencek választása

Célunk hogy átláthatóbbá tegyük a több száz piacon megtalálható kutyatápot, megkönnyítsük az allergiás kutyusnak megfelelő választást.

Minőségi

Megbízható

Állatbarát

Minőségi

Megbízható

Állatbarát

Vakarózás, szőrhullás, étvágytalanság?

Tudtad, hogy létezik a kutyák körében is allergia? Ha kedvenced a fenti tüneteket produkálja, akkor valószínűleg allergiától szenved. Fontos, hogy minél hamarabb megtaláljátok a probléma kiváltó okát, és megszüntessétek azt, mielőtt még súlyosabb egészségügyi problémákat okozhat.

A megoldás:
allergénmentes tápok!
Akárcsak az embereknél, sajnos kutyáknál is előfordulhat, hogy különösen nehéz megfelelő táplálékot találni, mivel különböző ételallergiától szenvednek. Ebben az esetben kiemelt figyelmet kell fordítani a megfelelő táp megtalálására, és ezáltal kedvencünk szenvedéseinek megszüntetésére.

Nem szabad kísérletezni!

Egyre több olyan megoldással találkozhatunk a piacon, amiket amolyan instant, minden allergiára megoldást kínáló „csodaszerként” kínálnak. Ahogyan az embereknél sincs ilyen, úgy a kutyusoknál sem. 22 allergén közül teljesen eltérő kombinációban jelentkezhetnek az allergiás tünetek, melyekre mind-mind egyedi táp nyújt megoldást.

Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ ingyenesen letölthető e-bookunkból!

Nézz körül a webshopban!

Prágai Noémi vagyok,

Egész életemben kutyákkal éltem együtt, mi a kutyákat mindig is családtagként kezeltük. Most 2 francia bulldog része az életemnek. Ezek a kutyák nagyon érzékenyek, különleges bánásmódot igényel, ugyanakkor nagyon felkapott fajta. Mivel kutyáim ételallergiások, ezért az elmúlt években kitapasztaltam, hogy mivel tudom csökkenteni, akár megszüntetni az irritációt. Különböző Facebook csoportokban látom, hogy nem csak én, hanem sok gazda küzd ugyan ezekkel a problémákkal, nekik nagy könnyebbség lenne ha megismerkednének egy garantáltan működő módszerrel. Szabadidőm nagy részét kutyáimmal töltöm, több kutyás közösség tagja vagyok. Nem tudom megunni a kutyákkal töltött időt, több országos programon is voltam velük.

Akik már kipróbálták:

Kovács Réka
Tovább olvasom
Nagyon sokat szenvedtünk Happy kutyusommal, állandóan vakarózott és hullott a szőre. A Yourdog kezdőcsomagja segített megtalálni a megoldást, azóta csak a megfelelő hipoallergén tápot rendeljük. Köszönjük!
Orbán Tivadar
Tovább olvasom
Mikor kiderült, hogy a kutyám allergiás, nem tudtam, hogy hol keressek tápot, elvesztem az inforengetegben. Jó, hogy volt egy kis ebook ami segített elindulni az úton.
Szőlősi-Kiss Laura
Tovább olvasom
Nagyon gyors ügyintézés, kedves emberek. Jó hogy kipróbáltam, megszűnt a viszketés. Bruno szereti a tápot, jó látni, hogy végre jól érzi magát.
Weidenburg Angéla
Tovább olvasom
Annyira örülök, hogy rátok találtam!! Végre tudom, hogy mi a különbség a sima tápok és a valóban minőségi, hipoallergén tápok között. Foltival most már csak innen rendelünk!!
Kutnyi Virág
Tovább olvasom
Nagyon jó, hogy allergiákra szűrten lehet tápot keresni, ez nagyon megkönnyíti a rendelést és megnyugszom, mert tudom, hogy biztosan jó tápot kap a kutyám.
Előző
Következő

Próbáld ki kezdőcsomagunkat

Kezdd el használni kiemelkedő minőségű, allergénmentes tápjainkat, és figyeld meg a változást kiskedvenceden! Nem kell előfizetned egy olyan tápra, ami lehet, hogy nem is válik be nálatok. 

Rendeld meg kezdőcsomagunkat, ami tartalmazza a szükséges, allergénmentes felszereléseket is.

Bonyolultnak tűnik?

Megértjük, mindenkinek egy kis időbe telik, míg beletanul a dologba. Ha még átláthatatlannak tűnik az allergén anyagok világa, és biztosra szeretnél menni abban, hogy a megfelelő tápot adod-e kutyádnak, akkor olvasd el a kezdőknek szóló oldalunkat!

Csatlakozz segítő közösségünkhöz!

Lépj be Facebook csoportunkba, ahol hozzád hasonló problémákkal küzdő gazdik osztják meg egymással tapasztalataikat. Ne aggódj, nincs buta kérdés, itt mindenki megkapja a választ és a segítséget a problémáira.

Kezdd el használni kiemelkedő minőségű, allergénmentes tápjainkat, és figyeld meg a változást kiskedvenceden! Nem kell előfizetned egy olyan tápra, ami lehet, hogy nem is válik be nálatok. 

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

Maradt még kérdésed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

+36-20/617-6756

Share This